Supliment alimentar cu omega 3
  • Forever Arctic Sea de la Forever Living
  • Supliment alimentar cu omega 3

Forever Arctic Sea

155,36 RON
cu TVA

Suplimentul ideal cu Omega 3 şi vitamina E, Forever Arctic Sea susţine funcţii importante ale corpului, precum cea cardiovasculară, digestivă şi imunitară, fiind benefic şi pentru sănătatea creierului şi a ochilor.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                      Lasă un mesaj și te sunăm noi

FOREVER ARCTIC-SEA  conţine un amestec brevetat obţinut din combinarea uleiurilor de peşte şi calamari cu uleiul de măsline, pentru a vă menţine în formă şi a avea o sănătate optimă.

Produsul este bogat în acizi graşi Omega-3 (EPA, acid eicosapentaenoic şi DHA, acid docosahexaenoic) şi grăsimi nesaturate. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. De asemenea, DHA contribuie la menţinerea normală a vederii şi a funcţiei normale a creierului.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
2 capsule de 3 ori pe zi, în timpul meselor.
Conţinut
Flacon de 120 de capsule moi.
Recomandări
A se administra cu prudenţă persoanelor diabetice sau cu tulburări de coagulare a sângelui. Poate interacţiona cu aspirina şi cu alte antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitentă.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0757511369 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa