Supliment alimentar cu omega 3
  • Forever Arctic Sea de la Forever Living
  • Supliment alimentar cu omega 3

Forever Arctic Sea

164,13 RON
cu TVA

Suplimentul ideal cu Omega 3 şi vitamina E, Forever Arctic Sea susţine funcţii importante ale corpului, precum cea cardiovasculară, digestivă şi imunitară, fiind benefic şi pentru sănătatea creierului şi a ochilor.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                      Lasă un mesaj și te sunăm noi

FOREVER ARCTIC-SEA  conţine un amestec brevetat obţinut din combinarea uleiurilor de peşte şi calamari cu uleiul de măsline, pentru a vă menţine în formă şi a avea o sănătate optimă.

Produsul este bogat în acizi graşi Omega-3 (EPA, acid eicosapentaenoic şi DHA, acid docosahexaenoic) şi grăsimi nesaturate. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. De asemenea, DHA contribuie la menţinerea normală a vederii şi a funcţiei normale a creierului.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
2 capsule de 3 ori pe zi, în timpul meselor.
Conţinut
Flacon de 120 de capsule moi.
Recomandări
A se administra cu prudenţă persoanelor diabetice sau cu tulburări de coagulare a sângelui. Poate interacţiona cu aspirina şi cu alte antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitentă.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului nostru Grigore Georgiana Cosmina.

Dacă ai întrebări, sau te putem ajuta cu ceva, nu ezita să lași un mesaj pe WhatsApp folosind numărul de telefon de mai sus, și îți răspundem cât se poate de repede.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa

4 other products in the same category: