Aloe Vera Gel - Gel de Aloe Vera de la Forever Living Products
  • Aloe Vera Gel - Gel de Aloe Vera de la Forever Living Products
  • 99.7% gel de aloe vera de la Forever Living Products

Forever Aloe Vera Gel

137,96 RON
cu TVA

Produs certificat de Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, cu o concentratie de 99.7% gel de Aloe Vera. Susţine funcţionarea sistemului digestiv şi ajută la o mai bună absorbţie a nutrienţilor, fara zahar, conservanti sau aditivi.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905. 

Link afiliat                        Lasă un mesaj și te sunăm noi 

Aloe vera de la Forever este cultivata in soluri fertile, intr-un climat care ii permite sa se bucure de peste 2.000 de ore de soare in fiecare an. Extragem cu grija pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu sa te bucuri de puterea naturii. Noul Forever Aloe Vera Gel contine 99,7% gel din interiorul frunzei, fiind mai aproape de natura ca niciodata. Sustine buna functionare a sistemului digestiv si ajuta la o mai buna absorbtie a nutrientilor.

Fara conservanti artificiali, aditivi şi fara zahar – doar mai multa Aloe vera de care sa te bucuri din plin! Extragem cu grija pulpa din interiorul frunzelor de aloe, pentru ca tu sa te bucuri de puterea naturii cu noul Forever Aloe Vera Gel. Noul gel procesat in conditii aseptice este stabilizat prin ajustarea pH-ului.

• Sustine digestia si sanatatea sistemului gastrointestinal
• Sustine sistemul imunitar
• Benefic pentru piele, par si unghii
• Favorizeaza starea generala de bine
• Gust proaspat
• Consistenta fina
• Bogat in nutrienti
• Pasteurizat rapid pentru a mentine prospetimea si a reduce bacteriile
• Vitamina C cu rol antioxidant protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ
Ambalajele Tetra Pak ofera un mediu steril si protejeaza formula fata de efectele oxidarii si ale luminii, pentru a-i mentine valorile nutritionale si aroma. Tehnologia multi-strat asigura stabilitate si rezistenta impotriva craparii cutiilor in conditii de temperaturi scazute. Forever a ales ambalarea in Tetra Pak si datorita angajamentului asumat pentru sustenabilitate, prin folosirea unor echipamente care minimizeaza utilizarea energiei, emisia de gaze si consumul de apa.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
Zilnic 60 ml de 2 ori pe zi sau 40 ml de 3 ori pe zi, în cure de minim 2 luni.
Conţinut
Flacon de 1L, conţine 99.7% gel pur de Aloe Vera.
Recomandări
A se agita înainte de folosire şi păstra la frigider după desigilare.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului.

Dacă ai întrebări legate de produse, sau te interesează să-ți începi propria afacere în colaborare cu Forever Living, te rog să suni la numărul de telefon de mai sus.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa