Forever Aloe Heat Lotion

86,06 RON
cu TVA

Crema rosie Forever, asa cum mai este numita Forever Aloe Heat Lotion, este o emulsie de tip U/A (ulei în apã), conţine Aloe vera şi substanţe ce produc încãlzire localã, de aceea, este idealã pentru calmarea întinderilor şi a suprasolicitãrilor musculare.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                  Lasă un mesaj și te sunăm noi

Forever Aloe Heat Lotion foloseşte puterea efectelor de încălzire şi răcorire ale gelului de Aloe vera, Mentholului şi Eucaliptului, combinate cu uleiuri emoliente, pentru a calma şi a relaxa. Această cremă rosie (numita astfel dupa culoarea ambalajului) este in fond o loțiune calmantă pentru masaj.

La sfârşitul unei zile lungi, istovitoare, un masaj calmant este totdeauna binevenit. Nu-ţi mai întinde muşchii decât pentru a pune mâna pe tubul de Forever Aloe Heat Lotion!

Această emulsie cu efect emolient conţine agenţi cu puternic efect de încălzire locală, ce o recomandă drept produsul ideal pentru masaj în cazul suprasolicitării musculare, oboselii sau durerilor musculare. Forever Aloe Heat Lotion posedă un pH echilibrat şi are acţiune lubrifiantă, fiind special realizată pentru masaje cât mai relaxante. Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului de Aloe vera va contribui la îndepărtarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare. Forever crema rosie este foarte recomandată după efectuarea exerciţiilor fizice sau antrenamentelor intense.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
Aplicaţi liber şi masaţi pielea atât cât este necesar. Evitaţi contactul cu ochii şi alte zone sensibile. În caz de contact, spălați-vă cu apă timp de câteva minute.
Conţinut
118 ml.
Recomandări
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. Nu utilizați altfel decât este recomandat. Nu înghițiți. În caz de înghiţire, solicitați ajutor medical imediat.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului.

Dacă ai întrebări legate de produse, sau te interesează să-ți începi propria afacere în colaborare cu Forever Living, te rog să suni la numărul de telefon de mai sus.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa