Forever Aloe Cooling Lotion

89,60 RON
cu TVA

Revigorează-ți mușchii și articulațiile solicitate după o zi lungă sau un antrenament intens cu Aloe Cooling Lotion. Formula noastră ușoară, revigorantă asigură o senzație imediată de răcorire, revitalizând mușchii și favorizând refacerea.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                  Lasă un mesaj și te sunăm noi

Ideală în geanta de sport sau pe noptieră, Aloe Cooling Lotion conține o combinație de ingrediente de top:

  • Gel de Aloe vera – hidratează pielea și facilitează masajul
  • Extract de rozmarin – susține relaxarea musculară
  • Cristale de mentol – asigură o senzație intensă de răcorire și revigorare
  • Camfor – produce un efect de relaxare în timpul masajului
  • Ulei de eucalipt – ajută la relaxarea mușchilor obosiți, printr-un efect răcoritor și calmant
  • Metilsulfonil metan (MSM) – un compus organic ce reprezintă al treilea mineral ca pondere în structura corpului nostru, recunoscut pentru beneficiile asupra flexibilității articulațiilor.

Susține-ți stilul de viață activ cu puterea mentolului, a gelului de Aloe vera și a altor ingrediente naturale. Bucură-te de o experiență relaxantă, la finalul zilei sau după antrenament, masând Aloe Cooling Lotion până se absoarbe complet în piele.

Aloe Cooling Lotion este certificat Dermatest, iar în urma testărilor independente efectuate nu s-au semnalat iritații la nivelul pielii.

Fisa tehnica

Administrare
Aplicaţi liber şi masaţi pielea atât cât este necesar. Evitaţi contactul cu ochii şi alte zone sensibile. În caz de contact, spălați-vă cu apă timp de câteva minute.
Conţinut
118 ml.
Recomandări
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. Nu utilizați altfel decât este recomandat. Nu înghițiți. În caz de înghiţire, solicitați ajutor medical imediat.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului nostru Grigore Georgiana Cosmina (400-000-474-393).

Dacă ai întrebări, sau te putem ajuta cu ceva, nu ezita să lași un mesaj pe WhatsApp folosind numărul de telefon de mai sus, și îți răspundem cât se poate de repede.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa

4 other products in the same category: