Forever Aloe First
  • Forever Aloe First
  • First Aloe Vera
  • Aloe First Spray

Forever Aloe First

114,34 RON
cu TVA

Conceput pe bazã de Aloe Vera Gel, Forever Aloe First conţine propolis, alantoinã şi 11 extracte unice din plante., fiind un produs binevenit în orice trusã de prim ajutor.

Dacă eşti interesat/ă de Aloe First sună la 0771355905.

Link afiliat                    Lasă un mesaj și te sunăm noi

Forever Aloe First spray, este un produs care nu trebuie sa lipsească din nicio trusă de prim-ajutor. Formula sa exclusivă asigură calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau iritaţiilor minore. Aloe First conţine Aloe vera, propolis, alantoină şi un complex exclusiv obţinut din 11 extracte din plante:

- Propolisul intensifică efectul calmant şi protector al gelului de Aloe vera.

- Alantoina, un ingredient de provenienţă vegetală care există şi în aloe, protejează pielea.

- Formula este completată cu 11 extracte din plante atent selecţionate, renumite pentru efectele lor binefăcătoare.

Combinaţia dintre Aloe vera şi extractele vegetale conferă produsului proprietăţi calmante, decongestionante. pH-ul său echilibrat şi prezentarea sub formă de spray permit şi îngrijirea celor mai sensibile epiderme. Aloe First Forever a fost creat ca o primă măsură de tratare în cazul leziunilor minore, a zgârieturilor, juliturilor, arsurilor sau a eritemului solar.

Forever Aloe First poate fi întrebuinţat, deasemenea, pentru a proteja părul împotriva acţiunii nocive a factorilor de mediu sau înainte de aplicarea soluţiilor pentru obţinerea ondulaţiilor permanente, deoarece contribuie la protejarea firelor de păr faţă de acţiunea deshidratantă a acestor preparate. Aloe Vera First spray constituie un excelent produs pentru calmarea epidermei după epilarea cu ceară.

Dacă eşti interesat/ă de Aloe First sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
Aloe First se va aplica la locul leziunii, după îndepărtarea eventualelor impurităţi, până la obţinerea efectului de calmare şi restabilire a echilibrului cutanat.
Conţinut
473 ml.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului.

Dacă ai întrebări legate de produse, sau te interesează să-ți începi propria afacere în colaborare cu Forever Living, te rog să suni la numărul de telefon de mai sus.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa