infinite by Forever
  • infinite by Forever
  • crema infinite Forever
  • infinite Forever

Infinite by Forever

1.043,00 RON
cu TVA

Cu infinite by Forever nu doar vei simti diferenta, ci o vei si vedea. Aceaste produse ajută la reducerea apariţiei ridurilor, catifelează pielea şi susţine frumuseţea din interior spre exterior, lăsându-ţi tenul luminos, hidratat şi întinerit.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                    Lasă un mesaj și te sunăm noi

infinite by Forever - o experienta noua cu Aloe vera

Atunci cand au conceput gama infinite by Forever, specialiatii nostri au cautat peptide, minerale naturale, extracte vegetale si plante specifice zonelor desertice, pe care le-au combinat cu cele mai noi descoperiri ale stiintei in domeniul ingrijirii pielii nu doar pentru a completa lista ingredientelor, ci mai ales pentru a spori eficacitatea si beneficiile gelului de Aloe vera.

Surprindeti-va persoana iubita si femeile din viata voastra cu un dar de suflet, de care se vor indragosti: infinite by Forever.

Am dus frumusetea inspirata de aloe la alt nivel si toata lumea simte si experimenteaza acest lucru. Este si randul vostru. infinite by Forever este secretul unei zile reusite.

Forever Infinite Kit conține:

hydrating cleanser: emulsie demachiantă hidratantă

- firming complex: supliment alimentar

- firming serum: ser pentru fermitate 

restoring creme: cremă regeneratoare

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului nostru Grigore Georgiana Cosmina (400-000-474-393).

Dacă ai întrebări, sau te putem ajuta cu ceva, nu ezita să lași un mesaj pe WhatsApp folosind numărul de telefon de mai sus, și îți răspundem cât se poate de repede.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa

4 other products in the same category: