Forever Aloe Ever Shield

41,47 RON
cu TVA

Produsul nostru Aloe Ever-Shield cu Aloe vera, este obţinut dintr-un amestec de ingrediente delicate. Nu conţine sãrurile de aluminiu nocive existente în celelalte deodorante de pe piaţã şi nu pătează.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                   Lasă un mesaj și te sunăm noi

Este un deodorant uscat, delicat, cu un miros discret. Indicat pentru persoanele sensibile şi pentru cele care au înţeles faptul că procesul normal al transpiraţiei pielii nu trebuie împiedicat, pentru că acest fapt ar conduce la otrăvirea organsimului prin recircularea toxinelor proprii.

Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi proaspăt precum la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei. Poate fi aplicat după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime. Produsul se aplică uşor şi nu pătează îmbrăcămintea. Forever Living Products vă oferă proprietăţile deodorante ale Aloei vera într-o formulă ce nu conţine substanţele nocive, întâlnite în compoziţia altor produse de gen, ce pot dăuna sănătăţii pielii.

 Formula sa delicată, pe bază de gel de Aloe vera, nu conţine alcool iritant pentru piele, nici una dintre sărurile de aluminiu prezente în multe produse similare existente pe piaţă care blochează transpiraţia normală a glandelor sudoripare, atacând şi intoxicând organismul.

Este recomandat atât femeilor, cât şi bărbaţilor.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
A se folosi zilnic, în regiunea axilară prealabil curăţată, pentru a menţine senzaţia de proaspăt şi curat.
Conţinut
92,1 g.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului.

Dacă ai întrebări legate de produse, sau te interesează să-ți începi propria afacere în colaborare cu Forever Living, te rog să suni la numărul de telefon de mai sus.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa