Pasta de dinti cu aloe vera Forever Living
search
  • Pasta de dinti cu aloe vera Forever Living
  • Forever Bright pasta de dinti cu aloe vera
  • Pasta de dinti Forever Living pentru copii

Forever Bright Toothgel

46,82 lei
Include TVA

Pasta de dinţi cu Aloe Vera Forever Living, are o formulã non-abrazivã, nefluoruratã şi fãrã agenţi de înãlbire dăunători. Asociazã calitãţile excepţionale ale propolisului şi ale gelului de Aloe vera, pentru o danturã frumoasã în fiecare zi.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                 Lasă un mesaj și te sunăm noi

Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii tăi vor fi mai strălucitori cu pasta de dinti Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.

Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor cât şi copiilor. De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de provenienţă animală. Combinaţia dintre Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros. Aroma naturală de mentă conferă un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime.

 După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale. Rezultatul este o formulă pe bază de Aloe vera ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.

Întreaga familie va aprecia aroma naturală de mentă şi senzaţia de prospeţime a cavităţii bucale.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
Se recomandă periaj dentar după fiecare masă, controale stomatologice regulate şi evitarea consumării alimentelor între mese fără asigurarea unei igiene bucale corespunzătoare.
Conţinut
130 g.
Recomandări
Pentru îndepărtarea tartrului se recomandă un periaj blând de lungă durată.

Cum comand ?


Lasă un mesaj pe WhatsApp folosind butonul verde "VREAU SĂ COMAND ACEST PRODUS", și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Poți comanda telefonic la 0771355905 sau poți lăsa un mesaj în Formularul de contact şi te sunăm noi.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului nostru Grigore Georgiana Cosmina (400-000-474-393).

Dacă ai întrebări, sau te putem ajuta cu ceva, nu ezita să lași un mesaj pe WhatsApp folosind numărul de telefon de mai sus, și îți răspundem cât se poate de repede.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa