Forever Lite Ultra
  • Forever Lite Ultra
  • Forever Lite Ultra

Forever Lite Ultra Ciocolată

130,08 RON
cu TVA

Forever Lite Ultra este completarea perfectã a stilului de viaţã Forever Living. Acesta îmbinã noile curente din nutriţie cu tehnologia de vârf, pentru o dietă echilibrată şi a unui trai sãnãtos.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                   Lasă un mesaj și te sunăm noi

Forever Lite Ultra Shake cu aroma naturală de vanilie sau ciocolată, obţinut dintr-un amestec ce furnizează:

- vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D, E, K;

- minerale: calciu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru,mangan, seleniu şi iod;

- aminoacizi.

Câte un shake băut la micul-dejun și la cină îți furnizează 100% din DZR a 18 vitamine și minerale. Cu 24 g de proteine / porţie, acest shake gustos îți va completa perfect dieta și stilul de viață.

Forever Lite Ultra este, de asemenea, parte integrantă a programului Clean 9. Te va ajuta să preiei controlul asupra greutăţii corporale şi, implicit, asupra sănătăţii.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
A se mixa 1 măsură (25 g) de pulbere cu 300 ml lapte degresat sau cu altă băutură (lapte de soia sau apă). După preferinţă, se pot mixa bucăţi de fructe sau gheaţă zdrobită.
Conţinut
Pachet de 375 g.
Recomandări
A se agita bine înainte de fiecare utilizare. A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa produsul la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului.

Dacă ai întrebări legate de produse, sau te interesează să-ți începi propria afacere în colaborare cu Forever Living, te rog să suni la numărul de telefon de mai sus.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa