FIT 15 produse de slabit Forever Living
  • FIT 15 produse de slabit Forever Living
  • Forever Fit 15 - Forever produse de slabit
  • Forever FIT 15

Forever FIT 15

778,30 RON
cu TVA

Fă următorul pas spre a arăta și a te simți mai bine. Indiferent dacă abia te apuci sau ești deja expert, Forever FIT 15 îți oferă programe de antrenamente care să te ajute în călătoria ta spre o condiție fizică excelentă.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                 Lasă un mesaj și te sunăm noi

Orice lucru care presupune deprinderea unor obiceiuri noi şi renunţarea la cele vechi presupune să facem o schimbare. Mulţi oameni consideră schimbarea grea, mai ales dacă implică dobândirea unui comportament nou. Astfel de schimbări se dobândesc, în general, în timp, de aceea e mult mai uşor să reuşeşti dacă te susţine cineva. Să urmezi un regim alimentar ca să slăbeşti nu înseamnă să te înfometezi. Înseamnă să găseşti echilibrul corect şi sănătos şi să-ţi ajustezi stilul de viaţă.

Noul FIT 15 Forever este un program avansat pentru controlul greutăţii, conceput special pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus, să depună masă musculară şi să-şi ducă aventura Forever FIT la următorul nivel.

Pachetul FIT 15 Forever, este conceput pentru o perioada de 15 zile, si conţine:

- Forever Aloe Vera Gel – 2 flacoane x 1 litru

- Forever Lite Ultra Shake - Vanilie sau Ciocolată

- Forever Garcinia Plus - 90 capsule moi

- Forever Fiber - 15 plicuri

- Forever Therm - 30 tablete

- La achiziţia pachetului veţi primi şi o broşură cu informatii utile despre cum sa te hranesti sanatos, cum sa gasesti echilibrul corect intre proteine, carbohidrati si grasimi si de ce e important sa bei apa daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, precum si retete delicioase pentru mic-dejun, pranz, cina si gustari, si variante de shake-uri usor de preparat, din ingrediente proaspete, ca sa poti pune, astfel, bazele alimentatiei sanatoase pe termen lung.

FIT 15 Forever vine în întâmpinarea dorinţelor tale cu 3 programe diferite, pe care să le urmezi în funcţie de condiţia fizică şi nevoile tale. Ele sunt concepute în aşa fel încât să evoluezi de la Începător la Avansat.

 - FIT F15 Incepator - Vanilie sau ciocolata

 - FIT F15 Intermediar - Vanilie sau ciocolata

 - FIT F15 Avansat - Vanilie sau ciocolata

Dacă eşti la început în această călătorie, atât în ceea ce priveşte alimentaţia, cât şi condiţia fizică, optează pentru Forever F15 Începător.

Dacă te numeri printre persoanele active, cu o dietă sănătoasă, Forever F15 Intermediar este potrivit pentru tine.

Sportul şi mâncarea sănătoasă sunt obiceiuri constante pentru tine, dar cauţi noi provocări? Alege Forever F15 Avansat.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului.

Dacă ai întrebări legate de produse, sau te interesează să-ți începi propria afacere în colaborare cu Forever Living, te rog să suni la numărul de telefon de mai sus.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa