Forever Living Clean 9 - pachet produse de slabit
 • Forever Living Clean 9 - pachet produse de slabit
 • C9 Forever - dieta de slabit
 • Clean 9 Forever Living Products - program de slabit

Forever Clean 9

615,09 RON
cu TVA

Pachetul Forever Clean 9 te ajutã în procesul de eliminare a toxinelor din organism, deschizându-ţi drumul cãtre un nou TU – mai sãnãtos, mai energic şi mai suplu, in doar 9 zile.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905.

Link afiliat                  Lasă un mesaj și te sunăm noi

Pachetul C9 Forever este o intrare in forta intr-un program de eliminare a kilogramelor in plus si o rupere a obiceiurilor anterioare, o resetare si o trecere catre un alt mod de alimentatie, un alt stil de viata. Programul include recomandari de alimentatie si exerciţii fizice, precum si sfaturi despre cum sa-ti pregatesti mesele.

Forever Living Clean 9 iti ofera marele avantaj de a avea valente multiple: pe de o parte, te ajuta sa scazi in greutate, pe de alta parte, iti susţine organismul in procesele sale de autocuratire.

Programul Clean 9 Forever este primul pas în crearea unor obiceiuri pentru tot restul vieţii, care te vor ajuta să obţii cu adevărat o gestionare a greutăţii pe termen lung. Acest sistem demonstrat de detoxifiere este baza programului Forever FIT, plasându-te în cea mai bună poziţie de a obţine o sănătate optimă, de a-ţi curăţa corpul şi de a deveni mult mai zvelt, punand bazele pentru inceperea programului Forever FIT15.

Pachetul Clean 9 Forever Living conţine:

 • Forever Aloe Vera Gel, Aloe Peaches sau Aloe Berry Nectar (la alegere) - 2 flacoane x 1 litru, ajuta la detoxifierea tractului intestinal si la maximizarea absorbtiei nutrientilor.
 • Forever Lite Ultra Shake Vanilie sau Ciocolatã (la alegere) - shake mix, este o sursa bogata de vitamine si minerale cu 17 g de proteine la fiecare portie.
 • Forever Garcinia Plus - 54 capsule moi, poate ajuta corpul sa arda mai eficient grasimile si sa suprime apetitul prin cresterea nivelului de serotonina.
 • Forever Fiber - 9 plicuri, ofera un amestec brevetat de 5g de fibre solubile in apa, ce ajuta la mentinerea senzatiei de satietate.
 • Forever Therm - 18 tablete, contine o combinatie puternica de extracte din plante si vitamine care pot ajuta la sustinerea metabolismului.
 • Shaker Forever - 1 buc.
 • Centimetru pentru masuratori corporale - 1 buc.
 • Brosura -  contine informatii detaliate despre etapele programului, sugestii de exercitii fizice, tabel pentru inregistrarea masuratorilor corporale, grafic cu orarul suplimentelor si retete delicioase pentru pranz si cina.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Cum comand ?


Comandă telefonic la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Poți face comandă și online accesând link-ul "LINK AFILIAT", aflat pe pagina fiecărui produs. La accesarea acestui link, te rog să alegi opțiunea "DA" pentru a face comandă la recomandarea distribuitorului.

Dacă ai întrebări legate de produse, sau te interesează să-ți începi propria afacere în colaborare cu Forever Living, te rog să suni la numărul de telefon de mai sus.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa