Aloe Fleur de Jouvence

109,32 EUR
cu TVA

        Pentru realizarea uneia dintre cele mai performante truse cosmetice cu efect reparator-revitalizant s-au folosit gel stabilizat de aloe de înaltã puritate, hidrolizate naturale de elastinã şi colagen, agenţi hidratanţi, emulgatori şi umectanţi cu efecte de excepţie.

Mă interesează acest produs

Forever Living Products - cel mai mare cultivator de ale vera si producator mondial al produselor pe baza de Aloe vera- propune un program original de ingrijire a pielii, numit Aloe Fleur de Jouvence - Aloe, Floarea Intineririi... Acest program de infrumusetare constituie un progres rmarcant al tehnologiei de ingrijire a pielii. El reprezinta incununarea unor ani de cercetari si eforturi intense de dezvoltare pentru echipa de specialisti, renumiti in domeniul cercetarii comportamentului cutanat si al formularii produselor.

Aloe Fleur de Jouvence reprezinta un program remarcabil datorita combinarii sinergice, in proportii exacte a gelului de Aloe vera- brevet exclusiv, una din cele mai hidratante substante naturale exixtente-cu acid hialuronic (factor natural propriu celulei), PCA sodic, elastina hidrolizata si colagen nativ, de cea mai buna calitate. Alaturarea acestor ingrediente de mare specificitate, a agentilor intens hidratanti, a emulgatorilor si umectantilor, in cadrul unor formule eficiente, realizate prin intermediul unei tehnologii de ultina ora, a condus la realizarea unor produse de exceptie, care indeplinesc roluri exacte in cadrul programului sugestiv intitulat Aloe Fleur de Jouvence...Aloe, Floarea Intineririi...

Aloe Fleur de Jouvence inseamna, de asemenea, un sistem unic de produse de ingrijire a pielii- anterior inexistent- conceput pentru a stopa efectele trecerii anilor. Ingredientele minunate, inalt performante, stopeaza fenomenul imbatranirii cutanate premature, datorate deshidratarii si agresiunii factorilor de mediu. Refacerea nivelului optim de hidrartare cutanata este asigurata prin intermediul acestui program zilnic de ingrijire, care urmareste redarea atributelor tineretii, vigorii, prospetimii si luminozitatii epidermice.

Această trusă conţine: Aloe Activator, Aloe Cleanser, Rehydrating Toner, Firming Day Lotion, Recovering Night Creme, Mask Powder, spatulă, pensulă şi bol.

Mă interesează acest produs

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa