Forever Vision

121,89 RON
cu TVA

        Forever Vision este un supliment alimentar cu afine, luteinã, zeaxantinã, plus super antioxidanţi şi alţi nutrienţi care contribuie la menţinerea acuitãţii vizuale timp îndelungat.

Mă interesează acest produs                                   Prezentare video produs

Văzul este de nepreţuit… iar unii consideră că este de la sine înţeles să  poţi vedea. Ne completăm permanent dieta cu suplimente nutritive care să ne aducă o stare de bine, dar avem tendinţa de a neglija sănătatea ochilor ca parte a sănătăţii noastre.

Forever Vision este un supliment nutritiv ce conţine extract de afine negre, luteină, zeaxantină, antioxidanţi puternici şi alte substanţe nutritive. Afinele negre asigură o bună acuitate vizuală şi ameliorează circulaţia sanguină la nivelul ochilor. Luteina, un carotenoid ce se găseşte în numeroase legume şi fructe, contribuie la protejarea retinei. Zeaxantina şi astaxantina  sunt doi carotenoizi importanţi pentru menţinerea sănătăţii maculei retiniene.

Doar  2 tablete de Forever Vision pe zi te vor ajuta să îţi menţii vederea timp îndelungat! O cale uşoară pentru a vedea limpede şi clar în viitor, pentru viitorul ochilor tăi!

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
2 tablete pe zi.
Conţinut
Flacon de 60 de tablete.

S-ar putea sa-ti placa