Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba
  • Supliment alimentar cu Ginkgo Biloba

Forever Ginkgo Plus

149,45 RON
cu TVA

       Hrãneşte-ţi mintea cu ginkgo biloba! S-a demonstrat cã ginkgo biloba are un rol important în susţinerea sistemelor circulator şi nervos, dar şi a funcţiilor cerebrale, contribuind la mãrirea capacitãţii de concentrare şi a vigilenţei.

Mă interesează acest produs

Întreţineţi-vă creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, ale cărui proprietăţi sunt cunoscute de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinaţie unică de patru plante originare din China. Extractului din frunze de Ginkgo biloba, ingredientul principal, i-au fost asociate trei alte renumite ingrediente vegetale: Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schizandra şi Remediul Fo-ti.

Se cunoaşte faptul că Ginkgo este cea mai veche specie de arbori care a supravieţuit. Acest arbore trăieşte incredibil de mult (chiar peste 1.000 de ani) şi este extrem de rezistent faţă de ciuperci şi insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute suplimente nutritive în Europa şi America de Nord.

Extractul din frunze de ginkgo conţine flavonoide şi terpenoide care cresc rezistenţa capilarelor, având şi proprietăţi antioxidante. S-a dovedit că ginkgo îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală, ceea ce îl face un remarcabil “tonic al creierului”.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
1 tabletă de 2 ori pe zi.
Conţinut
Flacon de 60 de tablete.
Recomandări
Ginkgo Plus este contraindicat în perioada de sarcină sau alăptare şi copiilor sub şase ani.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa