Supliment alimentar pentru articulatii
  • Supliment alimentar pentru articulatii
  • Supliment nutritiv cu acid hialuronic
  • Forever Active HA de la Forever Living

Forever Active HA

162,28 RON
cu TVA

        Forever Active HA funizeazã o formã unicã de acid hialuronic cu masã molecularã micã. Proprietãţile sale de hidratare şi lubrificare, combinaţia de ulei de ghimbir şi şofran îl recomandã ca unul dintre cele mai bune suplimente alimentare pentru hidratarea pielii şi lubrifierea articulaţiilor.

Mă interesează acest produs

Forever Active HA este o formulă unică ce furnizează acid hialuronic cu masă moleculară mică, cu proprietăţi hidratante şi lubrifiante, plus ulei de ghimbir şi şofran. Datorită acestei formule, Forever Active HA este unul dintre cele mai performante suplimente nutritive de pe piaţă, destinat lubrifierii articulaţiilor şi hidratării pielii.

Acidul hialuronic (AH) este o proteină specifică pe care organismul uman o produce pentru a lubrifia şi proteja articulaţiile şi muşchii, dar şi pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanată. Pe măsura trecerii anilor, organismul uman produce din ce în ce mai puţin AH. Din acest motiv, odată cu înaintarea în vârstă, articulaţiile nu vor mai beneficia de lubrifierea necesară, iar pielea va căpăta un aspect aspru şi uscat. Până de curând, AH trebuia administrat injectabil, deoarece în stare naturală nu se absoarbe pe cale digestivă. În prezent, graţie tehnologiei Injuv, AH devine posibil de administrat pe cale orală. Pe de altă parte, pentru buna funcţionare a articulaţiilor, chinezii folosesc de secole ghimbirul şi şofranul.

Acidul hialuronic cu masă moleculară mică, uleiul de ghimbir şi şofranul prezente în Forever Active HA vor face ca articulaţiile dvs. să funcţioneze „ca unse”!

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
2 tablete pe zi.
Conţinut
Flacon de 60 de tablete.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa