Forever Kids de la Forever Living
  • Forever Kids de la Forever Living
  • Suplimente nutritive pentru copii
  • Vitamine pentru copii de la Forever Living

Forever Kids

58,43 RON
cu TVA

Copiii se vor simţi răsfăţaţi, iar tu vei fi liniştit ştiind că şi-au luat porţia zilnică de vitamine şi minerale. Aceste tablete cu aromă de struguri includ fitonutrienţi din legume nepreparate termic, precum broccoli, spanac, sfeclă roşie, morcovi şi alte fructe şi legume nutritive. Ideale începând cu vârsta de 2 ani, pentru a susţine dezvoltarea fizică şi mentală.

Mă interesează acest produs

Complex de vitamine naturale din fructe şi citrice, care este un important supliment nutritiv în special pentru copii în perioadele de toamnă-primăvară, când aportul de vitamine este mult redus.

Tabletele de Forever Kids conţin vitamine, minerale şi fitonutrienţi, componente de bază ale fructelor şi legumelor. Sunt obţinute, pe cale naturală din roşcove, spanac, broccoli, varză, mere, merişor, roşii, lămâi, cantităţi semnificative de vitamina A, C, D, E, Bl, B2, B5, B6, Bl2, calciu, magneziu, zinc, cupru, mangan.

Nu trebuie uitat faptul ca vitaminele susţin metabolismul celular şi sunt indispensabile unei bune funcţionări a organismului uman. Fitonutrienţii protejează structurile care susţin metabolismul şi aceştia, în mod normal, nu sunt produşi decât de plantele ajunse la maturitate. Au proprietatea de a pătrunde până la nivelul nucleului celular unde anihilează radicalii liberi şi compensează urmările cauzate de efectul distrugător al acestora. Fitonutrienţii ajută organismul să lupte împotriva:

- Afecţiunilor cardiace

- Hipertensiunii arteriale

- Nivelului crescut de colesterol

- Stimulează funcţia imună şi vindecarea

- Previn: alergiile, durerile de cap, depresiile.

Relaxaţi-vă savurând gustul natural, delicios, de portocale şi struguri.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Utilizare
Copii sub 2 ani 1-2 tablete/zi, copii peste 4 ani 2-4 tablete/zi iar adulţii 4-8 tablete/zi.
Stimulează imunitatea şi vindecarea şi previne alergiile, durerile de cap şi depresiile.
Conţinut
Flacon de 120 tablete.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa