Forever Active Pro-B

169,64 RON
cu TVA


Contine un amestec brevetat de 6 tipuri de bacterii benefice care favorizeaza sanatatea sistemului digestiv, sporesc absortia nutrientilor si sustin functia imunitara.

Mă interesează acest produs                                   Prezentare video produs

Forever Living Products a creat Forever Active Pro-B pentru un stil de viata sanatos, cu peste 8 miliarde de probiotice in compozitie.

Aceste tipuri de probiotice au fost selectate datorita abilitatii lor de a ajunge in intestine.

Asa cum v-am obisnuit, Forever Living Products acorda o atentie sportita calitatii, astfel Forever Active Pro-B se prezinta intr-un ambalaj unicat, usor de utilizat, care controleaza nivelul de umiditate si protejeaza bacteriile active, pentru a va bucura de toate beneficiile lor.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
1 capsulă pe zi înghițită cu apă, cu 30 de minute înainte de masă.
Conţinut
30 de capsule perlate.
Recomandări
A se păstra bine închis, la loc uscat, la temperatura camerei. Pentru păstrarea nealterată a calităților produsului, a nu se depozita la temperaturi de peste 25°C.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa