Forever Lycium Plus

156,62 RON
cu TVA

Cunoscut şi folosit de secole în China, fructul de Lycium este un antioxidant puternic, restabileşte echilibrul energetic al organismului şi contribuie la menţinerea vederii normale si a sanatatii pielii. Forever Lycium Plus este un supliment alimentar care conţine antioxidanţi, bioflavonoide şi fitonutrienţi benefici.

Mă interesează acest produs

Fruct chinezesc utilizat de secole, Lycium-ul favorizează menţinerea sănătăţii tenului şi a vitalităţii. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursă de antioxidanţi, bioflavonoide şi alţi fitonutrienţi cu efecte benefice. Bogat în aminoacizi (componente ale proteinelor) şi vitamine, lycium-ul este cunoscut în China ca un „tonic yin” cu multiple utilizări în medicina tradiţională.

Extractul de Lycium are proprietatea de a reduce considerabil semnele senilităţii, împiedică procesul de îmbătrânire şi degenerare, măreşte acuitatea vizuală şi îmbunătăţeşte funcţiile sexuale. Acest remediu este folosit în China încă de acum 2000 de ani, datorită efectelor benefice de a îmbunătăţi şi prelungi viaţa, sau chiar în tratamente topice (degerături, furuncule, inflamaţii).Ultimele cercetări legate de proprietăţile extractului de Lycium, dovedesc puternicul efect antioxidant al acestuia şi demonstrează, totodată, eficienţa lui în combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei şi radioterapiei.

Rădăcina de lemn-dulce, al doilea ingredient al produsului, este cea mai folosită plantă din medicina tradiţională chineză, având peste 150 de compuşi cu efecte benefice. Este cel mai frecvent utilizată ca adjuvant, principala sa calitate fiind aceea de a potenţa efectele benefice ale altor plante medicinale. Drept urmare,  rădăcina de lemn-dulce devine asociatul ideal pentru lycium.

Extractul flavonoidic din lemn-dulce este un concentrat ce se obţine din rădăcina plantei, printr-un procedeu care înlătură cea mai mare parte de glicirizină, substanţă foarte dulce care poate produce efecte secundare nedorite.

Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemnul-dulce se numără printre cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
1 tabletă de 3 ori pe zi.
Conţinut
Flacon de 100 de tablete.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa