Forever Fields of Greens

55,50 RON
cu TVA

Ştim cu toţii cât de important este să mâncăm alimente proaspete, verzi. Pentru că nu mănânci salată la fiecare masă, poţi să iei un supliment care include iarbă de orz, de grâu şi lucernă. Pe lângă această abundenţă de elemente nutritive, Fields of Greens este îmbogăţit cu pulbere de ardei iute, pentru o bună circulaţie a sângelui, şi miere, pentru un plus de energie.

Mă interesează acest produs

Stilul modern de viaţă şi comoditatea alimentaţiei de tip „fast food” duc la neglijarea consumului de alimente proaspete, bogate în substanţe nutritive. Forever Living Products oferă o soluţie simplă „alimentaţiei comode” prin Fields of Greens. O singură privire asupra listei ingredientelor ne dezvăluie abundenţa de elemente nutritive, concepută special pentru a combate deficienţele nutritive ale alimentaţiei moderne.

Completează-ţi dieta cu vitaminele, mineralele, proteinele, aminoacizii, enzimele, antioxidanţii şi clorofila care îţi lipsesc. Fields of Greens combină iarba de orz (conţine potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc şi mangan), iarba de grâu (conţine vitamine, minerale şi microelemente), lucerna (bogată în minerale, vitaminele A, B6, E şi K) şi ardeiul iute (pentru buna funcţionare a sistemelor circulator şi digestiv). De asemenea, am adăugat miere de albine – o sursă importantă de vitamine, minerale şi aminoacizi, pentru efectul energizant şi beneficiile aduse sănătăţii.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
1 tabletă de 2 ori pe zi.
Conţinut
Flacon de 80 de tablete.

S-ar putea sa-ti placa