Supliment alimentar pentru barbati
  • Supliment alimentar pentru barbati
  • Vitolize Men de la Forever Living
  • Suplimentele nutritive Vitolize de la Forever Living

Vitolize Men

139,32 RON
cu TVA

        Vitolize Men este un supliment alimentar conceput pentru a creşte vitalitatea bãrbaţilor. Furnizeazã un amestec foarte eficace de extracte vegetale, minerale, vitamine şi antioxidanţi cu rol esenţial în susţinerea tractului urinar, funcţionarea prostatei si echilibru hormonal.

Mă interesează acest produs

VITOLIZE (MEN), supliment alimentar pentru bărbaţi, reprezintă un amestec brevetat din extracte vegetale, vitamine şi minerale de cea mai înaltă calitate, special formulat pentru a asigura acestora un plus de vitalitate.

Pe măsură ce îmbătrânesc, bărbaţii încep să se confrunte cu probleme ale tractului urinar, cu reducerea libidoului, stări generale dezechilibrate, rezistenţă scăzută. Forever Living vine în ajutorul celor care au întâlnit asemenea probleme cu Vitolize Men. Beneficiile amestecului brevetat de saw palmetto (palmier pitic), pygeum (prun african) şi seminţe de dovleac ar fi greu de adus în organism numai prin dieta de zi cu zi. În plus, această formulă aduce şi avantajele nete ale antioxidanților şi nutrienţilor din formula sa.

        Conţine:

Rodie: ajută la normalizarea nivelului PSA (antigenul specific prostatic) și contribuie la menținerea unui nivel normal al presiunii sanguine şi al colesterolului.

Licopen:  este un antioxidant puternic, cu rol important în menținerea sănătății prostatei.

Quercetină: în combinație cu alți antioxidanți, precum vitamina C, care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina C: contribuie la reducerea oboselii și extenuării și la normalizarea funcției imunitare.

Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina D: contribuie la menținerea sănătății sistemului osos.

Zinc: contribuie la menținerea fertilității și a bunei funcționări a sistemului reproducător.

Seleni: contribuie la spermatogeneza normală și ajută la menținerea sănătății prostatei.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
2 capsule pe zi.
Conţinut
Flacon de 60 de capsule moi.
Recomandări
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa