Supliment alimentar cu omega 3
  • Supliment alimentar cu omega 3
  • Arctic Sea de la Forever Living
  • suplimente nutritive Forever Living

Forever Arctic Sea

147,47 RON
cu TVA

Cu un amestec exclusiv de uleiuri: peşte, calamar şi ulei de măsline, acesta este suplimentul ideal cu Omega 3. Bogat în vitamina E, Forever Arctic Sea susţine funcţii importante ale corpului, precum cea cardiovasculară, digestivă şi imunitară, fiind benefic şi pentru sănătatea creierului şi a ochilor.

Mă interesează acest produs

FOREVER ARCTIC-SEA  conţine un amestec brevetat obţinut din combinarea uleiurilor de peşte şi calamari cu uleiul de măsline, pentru a vă menţine în formă şi a avea o sănătate optimă.

Produsul este bogat în acizi graşi Omega-3 (EPA, acid eicosapentaenoic şi DHA, acid docosahexaenoic) şi grăsimi nesaturate. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. De asemenea, DHA contribuie la menţinerea normală a vederii şi a funcţiei normale a creierului.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
2 capsule de 3 ori pe zi, în timpul meselor.
Conţinut
Flacon de 120 de capsule moi.
Recomandări
A se administra cu prudenţă persoanelor diabetice sau cu tulburări de coagulare a sângelui. Poate interacţiona cu aspirina şi cu alte antiinflamatoare nesteroidice la administrare concomitentă.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa