Forever Daily

90,22 RON
cu TVA

Forever Daily furnizează cel mai avansat sistem de livrare a nutrienţilor disponibil pe piaţă. Formula noastră brevetată conţine un amestec perfect echilibrat de 50 de nutrienţi, inclusiv dozele zilnice recomandate de vitamine şi minerale esenţiale pentru organism.

Mă interesează acest produs                                   Prezentare video produs

Forever Daily este un sistem revoluţionar de livrare a nutrienţilor, conceput în combinaţie cu complexul AOS de oligozaharide din Aloe vera, brevetat Forever Living Products. Forever Daily cu AOS furnizează un amestec perfect echilibrat de 50 de nutrienţi, inclusiv vitamine şi minerale esenţiale, oferind o absorbţie mult mai eficientă şi, în ceea ce priveşte mineralele, ţintind specific sistemele organismului.

În plus, programul nutriţional complet Forever Daily furnizează cantităţi optime de fitonutrienţi naturali importanţi, bioflavonoide, antioxidanţi de ultimă generaţie, obţinuţi pe baza tehnologiei moleculare, precum şi un amestec brevetat de fructe şi legume, pentru a se asigura că organismul nostru primeşte toţi micro şi macronutrienţii esenţiali şi semi-esenţiali de care are nevoie pentru o stare cât mai bună de sănătate.

Această formulă unică a fost concepută pentru a ne hrăni şi proteja organismul prin completarea carenţelor nutriţionale din dieta zilnică, ajutându-ne să ne bucurăm de vitalitate şi o stare optimă de sănătate.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
2 tablete pe zi.
Conţinut
Flacon de 60 de tablete.

S-ar putea sa-ti placa