Vital5 de la Forever Living Products
  • Vital5 de la Forever Living Products
  • Trusa de suplimente alimentare
  • Pachet de produse alimentare de la Forever Living Products

Vital5

1.097,88 RON
cu TVA

        Reuneşte cinci produse esenţiale Forever care oferã o fundaţie solidã pentru nutriţie. Folosite împreunã, contribuie la susţinerea super-autostrãzii nutritive şi reprezintã baza pentru orice program nutriţional personalizat.

Mă interesează acest produs                                    Prezentare video produs

Super-Autostrada Nutritivă a fost concepută pentru a livra în mod eficient nutrienţii, prin corpul nostru, către celulele şi ţesuturile noastre vitale. Preluăm nutrienţii din hrana şi suplimentele alimentare pe care le consumăm, iar această Super-Autostradă Nutritivă asigură livrarea lor la fiecare celulă şi ţesut, împreună cu eliminarea reziduurilor pe care le generează în mod normal corpul nostru. Pe scurt – nutrienţii ajung acolo unde sunt necesari, iar reziduurile sunt eliminate din corp. Rezultatul unei Super-Autostrăzi Nutritive perfect funcţionale este o stare optimă de sănătate şi vitalitate, alături de energie mentală, fizică şi emoţională. Forever Living ne pune la dispoziţie Vital5 pentru a susţine Super-Autostrada Nutritivă.

Pachetul Vital5 include:
Forever Aloe Vera Gel sau Aloe Berry Nectar(4 flacoane)
Forever Daily (1)
Forever Active Probiotic (1)
Forever Arctic Sea (1)
Argi+ (1)

Mă interesează acest produs

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa