Aloe Heat Lotion

77,30 RON
cu TVA

        Evitã mişcãrile bruşte înainte de a avea un tub de Aloe Heat Lotion la îndemânã. Emulsia de tip U/A (ulei în apã) conţine gel de aloe şi substanţe ce produc încãlzire localã, de aceea, este idealã pentru calmarea întinderilor şi a suprasolicitãrilor musculare.

Mă interesează acest produs

Loțiune calmantă pentru masaj.

Aloe Heat Lotion foloseşte puterea efectelor de încălzire şi răcorire ale gelului de Aloe vera, Mentholului şi Eucaliptului, combinate cu uleiuri emoliente, pentru a calma şi a relaxa.

La sfârşitul unei zile lungi, istovitoare, un masaj calmant este totdeauna binevenit. Nu-ţi mai întinde muşchii decât pentru a pune mâna pe tubul de Aloe Heat Lotion!

Această emulsie cu efect emolient conţine agenţi cu puternic efect de încălzire locală, ce o recomandă drept produsul ideal pentru masaj în cazul suprasolicitării musculare, oboselii sau durerilor musculare. Aloe Heat Lotion posedă un pH echilibrat şi are acţiune lubrifiantă, fiind special realizată pentru masaje cât mai relaxante. Capacitatea de penetrare în profunzime a gelului stabilizat de Aloe vera va contribui la îndepărtarea rapidă a durerii apărute ca urmare a tensiunilor musculare. Aloe Heat Lotion este foarte recomandată după efectuarea exerciţiilor fizice sau antrenamentelor intense.

Fisa tehnica

Administrare
Aplicaţi liber şi masaţi pielea atât cât este necesar. Evitaţi contactul cu ochii şi alte zone sensibile. În caz de contact, spălați-vă cu apă timp de câteva minute.
Conţinut
118 ml.
Recomandări
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. Nu utilizați altfel decât este recomandat. Nu înghițiți. În caz de înghiţire, solicitați ajutor medical imediat.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa