Aloe First

102,76 RON
cu TVA

        Aloe First este un produs binevenit în orice trusã de prim ajutor. Formula calmantã furnizeazã prima linie de apãrare împotriva iritaţiilor pielii. Conceput pe bazã de Aloe Vera Gel, Aloe First conţine Bee Propolis, alantoinã şi 11 extracte unice din plante.

Mă interesează acest produs

Aloe First, un produs care nu trebuie sa lipsească din nicio trusă de prim-ajutor. Formula sa exclusivă asigură calmarea rapidă a leziunilor cutanate sau iritaţiilor minore. Conţine gel de Aloe vera, propolis, alantoină şi un complex exclusiv obţinut din 11 extracte din plante:

- Propolisul intensifică efectul calmant şi protector al gelului de Aloe vera.

- Alantoina, un ingredient de provenienţă vegetală care există şi în aloe, protejează pielea.

- Formula este completată cu cele 11 extracte din plante atent selecţionate, renumite pentru efectele lor binefăcătoare.

Combinaţia dintre gelul de Aloe vera şi extractele vegetale conferă produsului proprietăţi calmante, decongestionante. pH- ul său echilibrat şi prezentarea sub formă de spray permit şi îngrijirea celor mai sensibile epiderme. Aloe First a fost creat ca o primă măsură de tratare în cazul leziunilor minore, a zgârieturilor, juliturilor, arsurilor sau a eritemului solar.

Aloe First poate fi întrebuinţat, de asemenea, pentru a proteja părul împotriva acţiunii nocive a factorilor de mediu sau înainte de aplicarea soluţiilor pentru obţinerea ondulaţiilor permanente, deoarece contribuie la protejarea firelor de păr faţă de acţiunea deshidratantă a acestor preparate. Aloe First constituie un excelent produs pentru calmarea epidermei după epilarea cu ceară.

Fisa tehnica

Administrare
Se va aplica la locul leziunii, după îndepărtarea eventualelor impurităţi, până la obţinerea efectului de calmare şi restabilire a echilibrului cutanat.
Conţinut
473 ml.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa