Forever Royal Jelly

151,80 RON
cu TVA

Considerat hrana exclusivă a reginei stupului, se crede că lăptişorul de matcă este responsabil pentru longevitatea acesteia, ea trăind de 50 de ori mai mult decât albinele lucrătoare. Studiile au arătat că lăptişorul de matcă poate stimula funcţionarea creierului şi a sistemului imunitar şi contribuie la menţinerea în limite normale a nivelului de zahăr şi colesterol.

Mă interesează acest produs

Lăptişorul de matcă reprezintă secreţia lactescentă a glandelor faringeale ale albinelor. Această secreţie este amestecată cu enzime pentru a deveni „super-alimentul” destinat hrănirii albinelor ce urmează să devină regine.

Lăptişorul de matcă conţine vitaminele A, C, D şi E, fiind, de asemenea, un bogat depozit natural al complexului de vitamine B. O componentă importantă este vitamina B5 (acidul pantotenic), una dintre cele mai importante substanţe din organism, esenţială în sinteza şi metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidraţilor şi anumitor hormoni. Lăptişorul de matcă conţine toţi cei opt aminoacizi esenţiali, zece aminoacizi neesenţiali şi cantităţi importante de minerale precum calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu şi sulf, fiind totodată şi o sursă de acid nucleic.

Lăptişorul de matcă oferit în produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens deşertice, ce prezintă condiţii ideale de mediu pentru stupi. Imediat după colectarea din stupi, lăptişorul de matcă este răcit rapid până la congelare, pentru a se elimina surplusul de apă fără a afecta vitaminele, mineralele, enzimele şi co-enzimele din compoziţia sa.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
1 tabletă de două ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă, suhlingual, până la absorbţie.
Conţinut
Flacon de 60 de tablete.

S-ar putea sa-ti placa