Forever Bee Honey

77,29 RON
cu TVA

Încă din antichitate, mierea a fost venerată pentru calităţile ei nutritive. Acest nectar nu este doar dulce, ci are şi efecte benefice în menţinerea sănătăţii. Savurează Forever Bee Honey ca sursă naturală de energie, împreună cu Aloe Blossom Herbal Tea.

Mă interesează acest produs

Albinele colectează nectarul de la mai multe flori, îl amestecă cu enzimele proprii, iar apoi depozitează mierea astfel obţinută în faguri. De-a lungul timpului mierea a fost considerată un aliment de cea mai bună calitate, o adevărată comoară nutriţională.

Mierea este un aliment ideal atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind uşor asimilabilă. Mierea este bogată în ingrediente necesare menţinerii sănătăţii, precum glucide (glucoză, fructoză şi zaharoză), minerale, vitamine, enzime, proteine şi aminoacizi.

Forever Bee Honey conţine numai ingrediente naturale, fiind un îndulcitor nutritiv cu gust delicios, cu un conţinut de aproximativ 70 de Kcal / linguriţă. Uşor asimilabilă, bogată în carbohidraţi şi minerale precum calciul şi fosforul, Forever Bee Honey reprezintă o sursă de energie ce poate fi pusă rapid la dispoziţia organismului cu orice ocazie.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
1-2 linguriţe înainte de mese.
Conţinut
Recipient de 485 gr.
Recomandări
Nu se foloseşte pentru a îndulci lichide fierbinţi, deoarece o temperatură mai mare de 40 C determină degradarea ireversibilă a proprietăţilor sale curative.

S-ar putea sa-ti placa