Forever Bee Pollen

70,20 RON
cu TVA

Polenul de albine este considerat unul dintre alimentele cele mai complete pe care natura ni le oferă. În plus, această pulbere aurie conţine bioflavonoide şi alţi antioxidanţi puternici. Fără conservanţi sau arome artificiale, Forever Bee Pollen se apropie cel mai mult de ceea ce găseşti direct în stup.

Mă interesează acest produs

Polenul oferit în produsul Forever Bee Pollen este extras de albine din florile ce cresc în regiunile izolate, intens deşertice. Din stupi, polenul este colectat în recipiente speciale din oţel inoxidabil, ce îi asigură prospeţimea şi îi păstrează nealterate calităţile nutritive. Forever Bee Pollen este un produs 100% natural, nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi artificiali.

Polenul de albine conţine un larg spectru de substanţe nutritive care ajută la menţinerea sănătăţii. Dintre acestea amintim vitaminele complexului B şi vitamina C care, fiind hidrosolubile, pot fi administrate zilnic. Polenul de albine mai conţine vitaminele D, E, K şi beta-caroten (vitamina A), plus numeroase minerale, enzime şi co-enzime, acizi graşi de provenienţă vegetală, carbohidraţi, proteine, precum şi 22 de aminoacizi, inclusiv cei opt aminoacizi esenţiali, pe care organismul uman nu îi poate sintetiza.

Polenul de albine conţine lecitină, care există în mod natural în fiecare celulă şi facilitează metabolismul lipidic. Substanţele nutritive din polenul de albine sunt imediat asimilate şi uşor absorbite de organism. Forever Bee Pollen poate contribui la buna funcţionare a sistemelor circulator, digestiv, imunitar şi nervos.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
Se va începe cu ¼ tabletă pe zi, iar apoi se va mări treptat doza, până la 1 tabletă de 3 ori pe zi.
Conţinut
Flacon de 100 de capsule.

S-ar putea sa-ti placa