Sonya Aloe Eye Makeup Remover

11,94 EUR
cu TVA

        Aceastã formulã non-grasã, inodorã, finã, cu gel de Aloe vera stabilizat îndepãrteazã rapid şi cu uşurinţã machiajul. Gelul de aloe din compoziţia acestui demachiant oferã o îngrijire şi protecţie specialã pentru zona delicatã din jurul ochilor.

Mă interesează acest produs

Demachiant delicat, pe bază de gel de Aloe vera, pentru îndepărtarea cu uşurinţă a machiajului ochilor. Acţionează delicat asupra genelor, hidratându-le. Nu lasă urme grase, prin urmare se poate trece imediat la machiajul ochilor.

Acordaţi tenului îngrijirea pe care o merită. Nu mergeţi la culcare fără a fi perfect demachiate. Un ten curat înseamnă un ten sănătos.

Fisa tehnica

Administrare
Un tampon de vată sau o dischetă demachiantă bine îmbibate cu produs se menţin câteva secunde peste ochii închişi, pentru a îndepărta cu uşurinţă machiajul. Se repetă dacă este nevoie.
Conţinut
118 ml.
Recomandări
A se evita contactul cu ochii. În cazul apariţiei unor iritaţii, clătiţi cu apă din abundenţă. Dacă iritaţia persistă, întrerupeţi utilizarea produsului şi consultaţi medicul.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa