Firming Day Lotion

99,54 RON
cu TVA

        Idealã pentru utilizare zilnicã, aceastã emulsie puternic hidratantã pe bazã de Aloe vera regenereazã pielea şi îi redã fineţea, textura strãlucitoare şi fermitatea.

Mă interesează acest produs

Firming Day Lotion este o emulsie hidratantă cu rol în menținerea frumuseții și sănătății tenului. Acest produs conține o combinație de Aloe vera și agenți de hidratare, umectare și refacere, necesari bunei mențineri a structurii pielii și păstrării aspectului tineresc. De asemenea, produsul conține vitaminele C și E.

Comandă telefonic la 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Utilizare
Se va aplica in fiecare dimineață, ca atare, după etapa curățirii, și tonifierii sau se va folosi ca bază de machiaj pentru orice produs din linia Sonya Colour Collection.
Administrare
Emulsia se va aplica în sens ascendent, cu mișcări delicate. Orice produs de make-up se va aplica după absorbția completă a emulsiei Firming Day Lotion.
Conţinut
59 ml.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin curier rapid, la un cost de expediţie de doar 15 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa