Rehydrating Toner

63,82 RON
cu TVA

        Loţiune hidratantã, fãrã alcool, pe bazã de Aloe vera şi extract din scoarţã de Hamamelis în combinaţie cu agenţi naturali de hidratare ai pielii şi alte extracte vegetale contribuie la curãţarea tenului şi tonifierea pielii. Conţine colagen şi alantoinã, care asigurã regenerarea celularã.

Mă interesează acest produs

Rehydrating Toner, o lotiune  tonica hidratantă, fără alcool care nu usucă tenul, conţine gel stabilizant de Aloe vera, extract de hamamelis, muşeţel, coada calului, castravete, rozmarin, tătăneasă şi lămâie, agenti hidratanti, colagen si alantoină cu rol de refacere. 

Rehydnating Toner acţionează delicat şi îndepărtează orice urmă de emulsie demachiantă, make-up, inpurităţi sau resturi celulare, completând etapa  curăţirii-demacherii, recalibrând porii si restabilind  pH-ul.

Elimină orice urmă grasă şi orice impuritate, înviorează tenul, conferindu-i un aspect proaspăt, catifelat, hidratant.

Comandă telefonic la 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
Dimineata si seara, tenul se sterge uşor, in sens ascendent, cu un tampon de vata Imbibat in lotiune tonica. Operatiunea se repeta pana ce tamponul ramane perfect curat Epiderma devine curata, catifelata, hidratata, fara pori evidenţi.
Conţinut
118 ml.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin curier rapid, la un cost de expediţie de doar 15 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa