Forever Travel Kit

21,00 EUR
cu TVA

Ia cu tine o parte dintre produsele Forever oricând și oriunde călătorești. Forever Travel Kit conține 5 produse Forever necesare unei călătorii, în dimensiunile şi cantitățile ideale pentru bagajele de călătorie şi pentru cele aprobate de companiile aeriene.

Mă interesează acest produs

Ia cu tine o parte dintre produsele Forever oricând și oriunde călătorești. Forever Travel Kit conține: Aloe Bath Gelee(50 ml.), Aloe Moisturizing Lotion(50 ml.), Aloe-Jojoba Shampoo(50 ml.), Aloe Jojoba Conditioning Rinse(50 ml.) si Forever Bright Toothgel (30 g.), toate în dimensiunile şi cantitățile ideale pentru bagajele de călătorie şi pentru cele aprobate de companiile aeriene.

ALOE-JOJOBA SHAMPOO

În formula Aloe-Jojoba Shampoo se regăsesc Gel Stabilizat 100% de Aloe Vera si ulei emolient din semin e de Jojoba. Ideal pentru toate tipurile de păr, Aloe-Jojoba Shampoo fortifică firul de păr, restabilindu-i nivelul de hidratare şi conferindu-i volum. Rezultatul este un păr cu aspect sănătos şi strălucitor, uşor de coafat.

ALOE-JOJOBA CONDITIONING RINSE

Balsam îmbogăţit cu ulei din nuci de Macadamia şi Pro-Vitamina B5. Este suficient de puternic pentru a conferi părului supleţe şi strălucire şi a-l face uşor de coafat, dar şi suficient de uşor pentru a putea fi lăsat pe păr fără limpezire şi fără a încărca firul de păr.

ALOE MOISTURIZING LOTION

Emulsie intens hidratantă cu aloe. Se aplică la nivelul feţei, mâinilor sau corpului prin mişcări uşoare de masaj, până la o absorbţie completă.

ALOE BATH GELEE

Ideal pentru un duş revigorant sau o baie relaxantă. Conţine gel stabilizat de Aloe vera şi extracte vegetale recunoscute pentru proprietăţile calmante şi relaxante. Se aplică pe lufă sau pe burete şi se masează uşor, cu mişcări circulare ample.

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL

Pastă de dinţi pe bază de gel de Aloe vera şi propolis. Nu conţine fluor. Se recomandă periaj dentar după fiecare masă cu Forever Bright Toothgel, pentru o dantură strălucitoare şi o respiraţie proaspătă.

Mă interesează acest produs

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa