Forever Travel Kit

100,20 RON
cu TVA

Ia cu tine o parte dintre produsele Forever oricând și oriunde călătorești. Forever Travel Kit conține 5 produse Forever necesare unei călătorii, în dimensiunile şi cantitățile ideale pentru bagajele de călătorie şi pentru cele aprobate de companiile aeriene.

Mă interesează acest produs

Ia cu tine o parte dintre produsele Forever oricând și oriunde călătorești. Forever Travel Kit conține: Aloe Moisturizing Lotion(50 ml.), 2 x Aloe-Jojoba Shampoo(50 ml.), Aloe Jojoba Conditioning Rinse(50 ml.) si Forever Bright Toothgel (30 g.), toate în dimensiunile şi cantitățile ideale pentru bagajele de călătorie şi pentru cele aprobate de companiile aeriene.

ALOE-JOJOBA SHAMPOO

În formula Aloe-Jojoba Shampoo se regăsesc Gel Stabilizat 100% de Aloe Vera si ulei emolient din semin e de Jojoba. Ideal pentru toate tipurile de păr, Aloe-Jojoba Shampoo fortifică firul de păr, restabilindu-i nivelul de hidratare şi conferindu-i volum. Rezultatul este un păr cu aspect sănătos şi strălucitor, uşor de coafat.

ALOE-JOJOBA CONDITIONING RINSE

Balsam îmbogăţit cu ulei din nuci de Macadamia şi Pro-Vitamina B5. Este suficient de puternic pentru a conferi părului supleţe şi strălucire şi a-l face uşor de coafat, dar şi suficient de uşor pentru a putea fi lăsat pe păr fără limpezire şi fără a încărca firul de păr.

ALOE MOISTURIZING LOTION

Emulsie intens hidratantă cu aloe. Se aplică la nivelul feţei, mâinilor sau corpului prin mişcări uşoare de masaj, până la o absorbţie completă.

FOREVER BRIGHT TOOTHGEL

Pastă de dinţi pe bază de gel de Aloe vera şi propolis. Nu conţine fluor. Se recomandă periaj dentar după fiecare masă cu Forever Bright Toothgel, pentru o dantură strălucitoare şi o respiraţie proaspătă.

Mă interesează acest produs

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa