Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

143,80 RON
cu TVA

        Extractele de Aloe şi scoarţã de pin contribuie la regenerarea şi hidratarea pielii pentru un ten mereu sãnãtos şi strãlucitor.

Mă interesează acest produs                          Prezentare video produs

Unele substanţe hidratante sunt precum picăturile de apă. Senzaţia de hidratare pe care ţi-o lasă această cremă este, însă, similară cu cantitatea de apă din zece maşini de pompieri. În plus, ceramidele din formula sa hidratează straturile cutanate în profunzime. Redă-i tenului tău strălucirea tinereţii cu antioxidanţii puternici din extractul de scoarţă de pin.

Comandă telefonic la 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Conţinut
71 g.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin curier rapid, la un cost de expediţie de doar 15 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa