Forever Sun Lips

22,13 RON
cu TVA

        Contribuie la hidratarea şi refacerea buzelor uscate şi crãpate. Cu ingrediente care ajutã la protejarea buzelor de efectele nocive ale vântului şi temperaturilor scãzute, Forever Sun Lips nu trebuie sã-ţi lipseascã din ritualul zilnic de îngrijire şi înfrumuseţare.

                                   Prezentare video produs

Soarele, vântul şi vremea rece ne pot afecta pielea, în special ţesutul sensibil al buzelor, care se pot crăpa, se pot usca şi irita. Deşi protejarea buzelor este la fel de importantă ca protejarea pielii împotriva agresiunilor din mediul înconjurător, de multe ori neglijăm buzele şi ne concentrăm doar asupra tenului şi a corpului. Forever Sun Lips este un balsam pentru buze calmant, care ajută la protejarea ţesutului delicat al buzelor împotriva soarelui şi a vântului, oferind, în acelaşi timp, o senzaţie răcoritoare de mentă.

Este important să nu uităm că buzele nu au de suferit din cauza soarelui doar în lunile de vară. Aerul uscat de iarnă poate să facă la fel de mult rău. Având factor de protecţie SPF 30, Forever Sun Lips ajută la prevenirea arsurilor şi protejează atât împotriva radiaţiilor UVA, cât şi a celor UVB. Aplicat înainte de expunerea la soare şi reaplicat la nevoie, Forever Sun Lipsajută la protejarea împotriva efectelor soarelui, având în acelaşi timp şi efecte calmante şi hidratante, care ajută la refacerea buzelor iritate şi crăpate.

Uleiul din seminţe de jojoba este recunoscut pentru proprietăţile sale hidratante şi poate ajuta la ameliorarea texturii buzelor, în timp ce Aloe vera acţionează ca agent natural de calmare, răcorire şi hidratare. Alantoina ajută la calmarea pielii, iar menta conferă produsului o senzaţie de răcorire ce calmează iritaţiile.

Forever Sun Lips conţine ingrediente ce calmează şi protejează buzele împotriva efectelor vântului şi temperaturilor reci, fiind de nelipsit din rutina zilnică.

Fisa tehnica

Administrare
Aplicaţi produsul cu 15 minute înainte de expunerea la soare. Reaplicaţi la nevoie.
Conţinut
4,25 g.

S-ar putea sa-ti placa