Aloe Vera Gelly

74,71 RON
cu TVA

        Identic cu sucul obţinut din frunza de aloe, gelul Aloe Vera lubrifiazã ţesuturile. Aloe Vera Gelly este un gel gros, transparent, hidratant, cu rol emolient şi calmant, care conţine agenţi umectanţi. Se absoarbe imediat în piele şi calmeazã fãrã a lãsa pete pe haine.

Mă interesează acest produs

În trecut, Aloe vera era întrebuinţată pentru tratarea leziunilor cutanate minore. În multe gospodării, planta crescută în ghiveci era folosită ca prim-ajutor pentru arsuri. De aceea, în esenţă identic cu sucul obţinut direct din frunza de aloe, gelul nostru de Aloe vera lubrifiază şi cele mai sensibile epiderme. Aloe Vera Gelly, gel translucid ce conţine agenţi de hidratare şi umectare, a fost special creat pentru aplicare topică în regiunea care necesită calmarea rapidă a unor iritaţii, şi reface hidratarea şi catifelarea iniţială. Aloe Vera Gelly pătrunde rapid în piele şi nu pătează hainele.

Aloe Vera Gelly calmează leziunile cutanate minore. De asemenea, poate fi aplicat pe piele înaintea tratamentelor ultrasonice sau după electroliză.

Hair-styliştii folosesc produsul pentru protecţia scalpului înainte de vopsiri şi ondulaţii permanente. În dulăpiorul din baie, în trusa de prim-ajutor, în bucătărie, în tabără, Aloe Vera Gelly este util oriunde, fiind companionul ideal al pielii care are nevoie de îngrijire atentă.

Mă interesează acest produse

Fisa tehnica

Conţinut
118 ml.
Recomandări
Se va aplica o cantitate suficientă de Aloe Vera Gelly, numai pe pielea corect curăţată în prealabil. La nevoie, se va repeta aplicarea.

S-ar putea sa-ti placa