Aloe-Jojoba Shampoo

104,97 RON
cu TVA

        În formula Aloe-Jojoba Shampoo se regăsesc Gel de Aloe Vera şi ulei emolient din semințe de Jojoba. Rezultatul este un păr cu aspect sănătos şi strălucitor, uşor de coafat.

Pentru comandă sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi.

Link afiliere                                                 Mă interesează acest produs

O formulă nouă! În loc să se bazeze exclusiv pe agenții spumanți artificiali, ingredientul nostru preferat, gelul de aloe, conține saponine naturale care ajută la crearea unei spume delicate. Jojoba oferă un efect de keratinizare care stimulează culoarea și strălucirea naturală a părului. Aceste ingrediente îndepărtează reziduurile de grăsime de pe păr şi în același timp calmează scalpul. De acum, îmbunătățit și cu Forever Essential Oils Lavender, pentru ca părul tău să atragă și mai multe priviri.

Dacă eşti interesat/ă de acest produs sună la 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Administrare
Aplicaţi pe părul umed şi masaţi pentru a stimula scalpul şi a crea o spumă bogată. Limpeziţi cu apă din abundenţă. Pentru rezultate optime, continuaţi cu Aloe-Jojoba Conditioning Rinse.
Conţinut
296 ml.
Recomandări
Numai pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii, în caz de contact, clătiți cu apă din abundenţă.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin curier rapid, la un cost de expediţie de doar 15 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

7. - ai posibilitatea de a face comenzi online din contul tău Forever Living, pe site-ul oficial Forever Living Products România.

Pentru obţinerea acestui card, sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore. Sună şi află mai multe şi despre reducerea de 35%!

S-ar putea sa-ti placa