Sonya Volume Shampoo

21,41 EUR
cu TVA

        Noul şampon Sonya Volume posedă o formulă exclusivă ce conferă părului tău volum maxim, control, echilibru şi strălucire inegalabilă.

Mă interesează acest produs

Formula exclusivã a Sonya Volume Shampoo conferã pãrului volum şi strãlucire. Douã dintre ingredientele cheie, Aloe vera şi lãptişorul de matcã, asigurã volum şi un aspect sãnãtos, puternic firului de pãr.

Fisa tehnica

Conţinut
355 ml.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa