Forever Aloe MPD 2X Ultra

121,46 RON
cu TVA

        Detergent biodegradabil concentrat, cu multiple întrebuinţãri, ideal pentru îndepãrtarea grãsimilor şi eliminarea petelor.

Mă interesează acest produs

Forever Aloe MPD 2xUltra este un detergent lichid universal superconcentrat, extrem de eficient pentru înlăturarea murdăriei, grăsimilor şi pentru îndepărtarea petelor. Formula sa extrem de sigură, curăţă tot atât de bine vesela, lenjeria şi automobilul tău.

Nu conţine fosfor.

Surfactanţii anionici şi neionici din compoziţia sa sunt biodegradabili, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător (se degradează în cadrul unor procese naturale).

Fisa tehnica

Utilizare
Pentru îndepărtarea petelor dificile se toarnă puţin produs direct pe pată şi se lasă la înmuiat, iar pentru prespălare se freacă uşor rufele cu puţin detergent. Se va testa întotdeauna rezistenţa culorii pe o suprafaţă mai puţin vizibilă.
Deoarece produce o spumă abundentă nu se recomandă pentru maşinile automate de spălat vase.
Administrare
Pentru curăţarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor şi automobilelor (la interior şi exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apă.
Conţinut
946 ml.
Recomandări
Primul ajutor în caz de contact accidental cu ochii: aceştia vor fi clătiţi timp de 10-15 minute. În cazul înghiţirii accidentale, nu provocaţi voma. Solicitaţi consult medical. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

S-ar putea sa-ti placa