Forever Aloe MPD 2X Ultra

127,81 RON
cu TVA

        Detergent biodegradabil concentrat, cu multiple întrebuinţãri, ideal pentru îndepãrtarea grãsimilor şi eliminarea petelor. Nu conţine fosfor, are o acţiune delicată, protejează mâinile şi nu degradează hainele.

Pentru comandă sună la 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi.

Link afiliere                                Mă interesează acest produs

Forever Aloe MPD 2xUltra este un detergent lichid universal superconcentrat, extrem de eficient pentru înlăturarea murdăriei, grăsimilor şi pentru îndepărtarea petelor. Formula sa extrem de sigură, curăţă tot atât de bine vesela, lenjeria şi automobilul tău.

Nu conţine fosfor.

Surfactanţii anionici şi neionici din compoziţia sa sunt biodegradabili, reducând astfel impactul asupra mediului înconjurător (se degradează în cadrul unor procese naturale).

Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Utilizare
Pentru îndepărtarea petelor dificile se toarnă puţin produs direct pe pată şi se lasă la înmuiat, iar pentru prespălare se freacă uşor rufele cu puţin detergent. Se va testa întotdeauna rezistenţa culorii pe o suprafaţă mai puţin vizibilă.
Deoarece produce o spumă abundentă nu se recomandă pentru maşinile automate de spălat vase.
Administrare
Pentru curăţarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor şi automobilelor (la interior şi exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apă.
Conţinut
946 ml.
Recomandări
Primul ajutor în caz de contact accidental cu ochii: aceştia vor fi clătiţi timp de 10-15 minute. În cazul înghiţirii accidentale, nu provocaţi voma. Solicitaţi consult medical. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin curier rapid, la un cost de expediţie de doar 15 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

7. - ai posibilitatea de a face comenzi online din contul tău Forever Living, pe site-ul oficial Forever Living Products România.

Pentru obţinerea acestui card, sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore. Sună şi află mai multe şi despre reducerea de 35%!

S-ar putea sa-ti placa