Gentleman’s Pride

77,30 RON
cu TVA

        After-shave fãrã alcool, de tip balsamic, obţinut din substanţe hidratante. Gelul de Aloe vera combinat cu extracte de rozmarin şi muşeţel contribuie la calmarea delicatã a pielii dupã bãrbierit.

Mă interesează acest produs

Lamele aparatelor de bărbierit provoacă tăieturi, zgârieturi uneori imperceptibile, lăsând pielea uscată şi iritată. Răsfaţă-ţi tenul cu Gentleman's Pride, after-shave balsamic, hidratant, fără alcool, cu miros proaspăt, masculin. Vei simţi catifelarea răcoroasă a combinaţiei unice de agenţi de hidratare şi emoliere cu gel de Aloe vera. After-shave-ul se prezintă sub forma unei emulsii hidratante şi catifelante, ce calmează epiderma după bărbierit, protejează împotriva efectelor nocive ale soarelui, poluării si ale altor elemente care ar putea ataca faţa. Conţine gel de Aloe vera şi extracte de rozmarin şi romaniţă cu efect de hidratare şi calmare. Bărbaţii vor îndrăgi prospeţimea senzaţiei, iar femeile vor aprecia nota masculină a parfumului său.

Fisa tehnica

Administrare
Aplicați la nevoie după ras sau expunerea la factorii nocivi din mediu.
Conţinut
118 ml.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa