Forever Hand Sanitizer

18,09 RON
cu TVA

        Forever Hand Sanitizer este special conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi. Formula noastrã emolientã beneficiazã de proprietãţile calmante ale gelului de Aloe vera şi de calitãţile hidratante ale mierii.

Mă interesează acest produs

Doreşti în orice clipă să aperi cât mai bine sănătatea ta şi a familiei tale, însă, nu trebuie să uiţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i putem vedea.

 Forever Hand Sanitizer cu Aloe vera şi miere de albine este special  conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi. Acest produs conţine gel de Aloe vera cu efect  calmant şi miere de albine cu efect hidratant, pentru a curăţa, dezinfecta, catifela şi hidrata pielea. Ca să nu mai vorbim despre mirosul său plăcut de lămâie şi lavandă, care este de-a dreptul încântător!

  Flaconul conţine circa 60 ml de produs şi are o formă ideală, pentru a-l putea avea la îndemână, oriunde şi oricând!

  Hai să spunem lucrurilor pe nume! Fiind atât de activi, nu prea aveţi cum să evitaţi potenţiale contacte microbiene, însă oricine poate scăpa rapid şi sigur de microbi prin folosirea Forever Hand Sanitizer.

 Fiţi liniştiţi de-acum, o sticluţă mică vă scapă  de toate aceste griji! Folosiţi Forever Hand Sanitizer şi totul va fi bine!

Fisa tehnica

Administrare
Umeziţi bine mâinile cu Forever Hand Sanitizer™ , apoi frecaţi-le energic una de cealaltă, până la evaporarea completă a produsului. Copiii de vârstă preşcolară (sub 6 ani) necesită supraveghere în timpul folosirii sale.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa