Forever Hand Sanitizer

17,48 RON
cu TVA

        Forever Hand Sanitizer este special conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi. Formula noastrã emolientã beneficiazã de proprietãţile calmante ale gelului de Aloe vera şi de calitãţile hidratante ale mierii.

Mă interesează acest produs

Doreşti în orice clipă să aperi cât mai bine sănătatea ta şi a familiei tale, însă, nu trebuie să uiţi că duşmanii cei mai redutabili sunt cei pe care nu-i putem vedea.

 Forever Hand Sanitizer cu Aloe vera şi miere de albine este special  conceput pentru a distruge 99,99% dintre microbi. Acest produs conţine gel de Aloe vera cu efect  calmant şi miere de albine cu efect hidratant, pentru a curăţa, dezinfecta, catifela şi hidrata pielea. Ca să nu mai vorbim despre mirosul său plăcut de lămâie şi lavandă, care este de-a dreptul încântător!

  Flaconul conţine circa 60 ml de produs şi are o formă ideală, pentru a-l putea avea la îndemână, oriunde şi oricând!

  Hai să spunem lucrurilor pe nume! Fiind atât de activi, nu prea aveţi cum să evitaţi potenţiale contacte microbiene, însă oricine poate scăpa rapid şi sigur de microbi prin folosirea Forever Hand Sanitizer.

 Fiţi liniştiţi de-acum, o sticluţă mică vă scapă  de toate aceste griji! Folosiţi Forever Hand Sanitizer şi totul va fi bine!

Fisa tehnica

Administrare
Umeziţi bine mâinile cu Forever Hand Sanitizer™ , apoi frecaţi-le energic una de cealaltă, până la evaporarea completă a produsului. Copiii de vârstă preşcolară (sub 6 ani) necesită supraveghere în timpul folosirii sale.

S-ar putea sa-ti placa