Forever PRO X²

18,28 RON
cu TVA

        Fiecare baton furnizeazã amestecul brevetat PRO X2 de proteine izolate din soia şi concentrat proteic de zer, împreunã cu 2g de fibre alimentare. Poate contribui la construirea masei musculare şi la dobândirea siluetei dorite.

Mă interesează acest produs                          Prezentare video produs

Experţii spun că un aport adecvat de proteine joacă un rol important în programul de menţinere a greutăţii corporale, atunci când este combinat cu o dietă sănătoasă şi exerciţii fizice. Forever PRO X2 furnizează amestecul brevetat PRO Xdin izolat proteic de soia şi izolat proteic şi concentrat de zer, împreună cu 2 grame de fibre alimentare, într-un baton delicios ce susţine construirea de masă musculară şi te ajută să îţi atingi ţelurile propuse în programul de control al greutăţii.

Proteinele contribuie la instalarea senzaţiei de saţietate, prin urmare ajută la controlul poftei de mâncare, în aşa fel încât să nu fiţi tentaţi să ronţăiţi mereu între mese alimente bogate în calorii şi carbohidraţi. În plus, de vreme ce muşchii sunt mult mai activi din punct de vedere metabolic decât ţesutul adipos, susţinerea unei mase musculare adecvate prin consumul de proteine poate ajuta metabolismul şi, prin urmare, controlul greutăţii.

În plus faţă de rolul lor în controlul apetitului, proteinele sunt esenţiale pentru construirea muşchilor, mai ales atunci când practicaţi exerciţii fizice de intensitate crescută. Unele persoane se pot îngrijora că, prin combinarea dietei cu exerciţiile fizice, ajung să piardă masa musculară. Proteinele fiind cărămizile din care se construiesc muşchii, un aport proteic adecvat te poate ajuta să nu pierzi masă musculară atunci când urmezi un program de control al greutăţii. Proteinele de calitate te ajută să construieşti şi să menţii muşchii supli, să reduci timpul de refacere după antrenamente şi să îţi îmbunătăţeşti rezistenţa fizică. Mai mult, un aport crescut de proteine, alături de practicarea regulată a exerciţiilor fizice, susţine masa musculară pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Soia şi zerul conţin proteine de cea mai înaltă calitate, intens cercetate datorită beneficiilor lor în construirea şi menţinerea masei musculare. Conceput special pentru a furniza aportul suplimentar de proteine necesar într-un program de control al greutăţii sau ca o gustare delicioasă atunci când sunteţi pe fugă, Forever PRO X2 furnizează 15 grame de proteine de cea mai bună calitate într-un baton cu gust excelent şi mereu la îndemână. Forever PRO X2 este disponibil în două variante delicioase, fără gluten – Scorţişoară şi Ciocolată – fiecare dintre ele fiind o modalitate perfectă de a îţi spori aportul zilnic de proteine din dietă.

Energie 693 kj/165 kcal, Grăsimi 5 g, dintre care – saturate 2 g, mono-nesaturate 1 g, polinesaturate 1 g, Carbohidraţi (glucide) 19 g dintre care – zahăr 5 g, Fibre 2 g, Proteine 15 g, Sare 0.9 g

Comandă telefonic la 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Conţinut
Baton de 45 g.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin curier rapid, la un cost de expediţie de doar 15 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa