Forever Lite Ultra

116,87 RON
cu TVA

        Forever Lite Ultra este completarea perfectã a stilului de viaţã Forever Living. Forever Lite Ultra îmbinã noile curente în materie de nutriţie cu tehnologia de ultimã orã, pentru menţinerea unei diete echilibrate şi a unui trai sãnãtos.

Mă interesează acest produs

Forever Lite Ultra Shake cu aroma naturala de vanilie sau ciocolată, obţinut dintr-un amestec ce furnizează:

- vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D, E, K;

- minerale: calciu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru,mangan, seleniu şi iod;

- aminoacizi.

Câte un shake băut la micul-dejun și la cină îți furnizează 100% din DZR a 18 vitamine și minerale. Cu 24 g de proteine / porţie, acest shake gustos îți va completa perfect dieta și stilul de viață.

Forever Lite Ultra este, de asemenea, parte integrantă a programului Clean 9. Te va ajuta să preiei controlul asupra greutăţii corporale şi, implicit, asupra sănătăţii.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
A se mixa 1 măsură (25 g) de pulbere cu 300 ml lapte degresat sau cu altă băutură (lapte de soia sau apă). După preferinţă, se pot mixa bucăţi de fructe sau gheaţă zdrobită.
Conţinut
Pachet de 375 g.
Recomandări
A se agita bine înainte de fiecare utilizare. A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa produsul la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa