Forever Lite Ultra

116,87 RON
cu TVA

        Forever Lite Ultra este completarea perfectã a stilului de viaţã Forever Living. Forever Lite Ultra îmbinã noile curente în materie de nutriţie cu tehnologia de ultimã orã, pentru menţinerea unei diete echilibrate şi a unui trai sãnãtos.

Mă interesează acest produs

Forever Lite Ultra Shake cu aroma naturala de vanilie sau ciocolată, obţinut dintr-un amestec ce furnizează:

- vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D, E, K;

- minerale: calciu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru,mangan, seleniu şi iod;

- aminoacizi.

Câte un shake băut la micul-dejun și la cină îți furnizează 100% din DZR a 18 vitamine și minerale. Cu 24 g de proteine / porţie, acest shake gustos îți va completa perfect dieta și stilul de viață.

Forever Lite Ultra este, de asemenea, parte integrantă a programului Clean 9. Te va ajuta să preiei controlul asupra greutăţii corporale şi, implicit, asupra sănătăţii.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
A se mixa 1 măsură (25 g) de pulbere cu 300 ml lapte degresat sau cu altă băutură (lapte de soia sau apă). După preferinţă, se pot mixa bucăţi de fructe sau gheaţă zdrobită.
Conţinut
Pachet de 375 g.
Recomandări
A se agita bine înainte de fiecare utilizare. A se păstra bine închis, la loc uscat şi la temperatura camerei. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa produsul la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa