Forever Fast Break Energy Bar

19,91 RON
cu TVA

        Un substitut ideal al unei mese în contextul stilului de viaţã agitat pe care îl trãim astãzi, Forever Fast Break Energy Bar reprezintã o modalitate grozavã de a fi mereu activ şi energic. Conţine alune, lapte şi soia.

Mă interesează acest produs                                   Prezentare video produs

Un baton nou-nouț cu mai puțin zahăr și mai multe fibre. Cu un plus de aromă și acoperit cu unt de arahide, este un baton absolut delicios, care te va duce în raiul produselor pentru controlul greutății. Cu un conținut de 11 g de proteine, aceste batoane reprezintă un substitut ideal al unei mese atunci când ai nevoie de un plus de energie. Bogat în vitamine şi minerale care accelerează metabolismul grăsimilor și carbohidraților, acest baton te va ajuta să-ți menții sănătatea și să-ți îndeplinești obiectivele legate de greutate.

Toate acestea furnizează organismului energie şi vigoare, pentru depăşirea solicitărilor şi stresului cotidian la care este supus. Valori nutriţionale per 100 g: Energie 1650KJ/393 Kcal , grăsime totală 16 g dintre care grăsime saturată 8,9 g, grăsimi hidrogenate 0 g, colesterol 0 mg, Sodiu 220 mg, Potasiu 40 mg (20% DZR), total carbohidraţi (glucide) 46 g dintre care zaharuri 27 g, fibre 5,4 g, proteine 20 g, sare 0.98 g.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Conţinut
Baton de 56 g.

S-ar putea sa-ti placa