Forever Fast Break

20,97 RON
cu TVA

        Un substitut ideal al unei mese în contextul stilului de viaţã agitat pe care îl trãim astãzi, Forever Fast Break Energy Bar reprezintã o modalitate grozavã de a fi mereu activ şi energic. Conţine alune, lapte şi soia.

Mă interesează acest produs                        Prezentare video produs

Un baton nou-nouț cu mai puțin zahăr și mai multe fibre. Cu un plus de aromă și acoperit cu unt de arahide, este un baton absolut delicios, care te va duce în raiul produselor pentru controlul greutății. Cu un conținut de 11 g de proteine, aceste batoane reprezintă un substitut ideal al unei mese atunci când ai nevoie de un plus de energie. Bogat în vitamine şi minerale care accelerează metabolismul grăsimilor și carbohidraților, acest baton te va ajuta să-ți menții sănătatea și să-ți îndeplinești obiectivele legate de greutate.

Toate acestea furnizează organismului energie şi vigoare, pentru depăşirea solicitărilor şi stresului cotidian la care este supus. Valori nutriţionale per 100 g: Energie 1650KJ/393 Kcal , grăsime totală 16 g dintre care grăsime saturată 8,9 g, grăsimi hidrogenate 0 g, colesterol 0 mg, Sodiu 220 mg, Potasiu 40 mg (20% DZR), total carbohidraţi (glucide) 46 g dintre care zaharuri 27 g, fibre 5,4 g, proteine 20 g, sare 0.98 g.

Comandă telefonic la 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Fisa tehnica

Conţinut
Baton de 56 g.

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin curier rapid, la un cost de expediţie de doar 15 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe, indiferent de kilometri suplimentari sau greutatea coletului;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa