Forever FIT 15

692,07 RON
cu TVA

Fă următorul pas spre a arăta și a te simți mai bine. Indiferent dacă abia te apuci sau ești deja expert, F15 îți oferă programe de antrenamente pentru începători, intermediari și avansați care să te ajute în călătoria ta spre o condiție fizică excelentă.

Mă interesează acest produs

Orice lucru care presupune deprinderea unor obiceiuri noi şi renunţarea la cele vechi presupune să facem o schimbare. Mulţi oameni consideră schimbarea grea, mai ales dacă implică dobândirea unui comportament nou. Astfel de schimbări se dobândesc, în general, în timp, de aceea e mult mai uşor să reuşeşti dacă te susţine cineva. Să urmezi un regim alimentar ca să slăbeşti nu înseamnă să te înfometezi. Înseamnă să găseşti echilibrul corect şi sănătos şi să-ţi ajustezi stilul de viaţă. Noul F15 este un program avansat pentru controlul greutăţii, conceput special pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus, să depună masă musculară şi să-şi ducă aventura F.I.T. la următorul nivel.

Pachetul F15 conţine:

- Forever Aloe Vera Gel – 2 flacoane x 1 litru

- Forever Lite Ultra Shake - Vanilie sau Ciocolată

- Forever Garcinia Plus - 90 capsule moi

- Forever Fiber - 15 plicuri

- Forever Therm - 30 tablete

- La achiziţia pachetului veţi primi pe mail şi broşura cu programul de antrenamente şi dieta de urmat. 

F15 vine în întâmpinarea dorinţelor tale cu 6 programe diferite, pe care să le urmezi în funcţie de condiţia fizică şi nevoile tale. Ele sunt concepute în aşa fel încât să evoluezi de la Începător la Avansat.

 - F15 Beginner 1 & 2 - Vanilla

 - F15 Beginner 1 & 2 - Chocolate

 - F15 Intermediate 1 & 2 - Vanilla

 - F15 Intermediate 1 & 2 - Chocolate

 - F15 Advanced 1 & 2 - Vanilla

 - F15 Advanced 1 & 2 - Chocolate

Dacă eşti la început în această călătorie, atât în ceea ce priveşte alimentaţia, cât şi condiţia fizică, optează pentru F15 Începător.

Dacă te numeri printre persoanele active, cu o dietă sănătoasă, F15 Intermediar este potrivit pentru tine.

Sportul şi mâncarea sănătoasă sunt obiceiuri constante pentru tine, dar cauţi noi provocări? Alege F15 Avansat.

Mă interesează acest produs

Obţine cardul tău de fidelitate Forever Living şi bucură-te de beneficii maxime!

La obţinerea acestui card ai următoarele avantaje:

1. - reducere permanentă (pe viaţă) de 15% oferită de companie la cumpărarea produselor tale preferate Forever Living, încă de la prima comandă!

2. - cardul de fidelitate se obţine gratuit, printr-o procedură simplificată;

3. - îţi este alocat un cod unic personal pe baza căruia ai dreptul de a ridica personal produsele dorite din depozitele Forever Living din ţară, fără să mai plăteşti curier sau să aştepţi să primeşti produsele comandate;

4. - coletele se expediază prin Fan Courier, la un cost de expediţie de doar 10 lei pentru coletele trimise în Bucureşti şi Ilfov şi de 20 de lei pentru celelalte judeţe;

5. - plata ramburs a comenzilor;

6. - ai acces la toate reducerile şi ofertele speciale promovate de compania Forever Living;

Pentru a obţine cardul tău de fidelitate sună la numărul de telefon 0771355905 sau lasă un mesaj în formularul de contact şi te vom contacta noi în cel mult 24 de ore.

S-ar putea sa-ti placa