Gel Aloe vera Forever Living cu extract de piersici
  • Gel Aloe vera Forever Living cu extract de piersici
  • Gel aloe vera cu piersici

Forever Aloe Peaches

120,34 RON
cu TVA

Beneficiezi 100% de gelul de Aloe vera într-o bãuturã cu gust delicios, cu aroma naturalã a piersicilor. Contine 84,3% gel pur de Aloe vera, bogat in vitamina C, ajuta la mentinerea unui nivel ridicat de energie, sustine sanatatea digestiei si absorbtia nutrientilor, fara conservanti adaugati.

Mă interesează acest produs                                 Prezentare video produs

Forever Aloe Peaches, un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici.

De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Adaosul de piersici furnizează carotenoide – antioxidanţi valoroşi, precum şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionare a sistemului imunitar.

Forever Aloe Peaches – mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent. Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei!

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
60 - 120 ml de 1-2 ori pe zi.
Conţinut
Flacon de 1L, conţine 91% gel pur de Aloe Vera.
Recomandări
A se agita înainte de folosire şi păstra la frigider după desigilare.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa