Aloe Vera Gel

116,32 RON
cu TVA

Primul produs care a primit certificarea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe. Susţine funcţionarea sistemului digestiv şi ajută la o mai bună absorbţie a nutrienţilor.

Mă interesează acest produs                                 Prezentare video produs

Imaginează-ţi că tai o frunză proaspătă de aloe şi savurezi sucul direct din plantă. Forever Aloe Vera Gel este, cu adevărat, una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le poţi consuma.

 Miraculoasa frunză de aloe conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Forever Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului.

Forever Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaşterea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. Prezenţa pulpei şi a sucului autentifică Forever Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obţine direct din frunză.

Forever Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
Zilnic 60 - 80 ml (până la 250 ml/zi în cazul unor boli grave), în cure de minim 2 luni.
Conţinut
Flacon de 1L, conţine 96% gel pur de Aloe Vera.
Recomandări
A se agita înainte de folosire şi păstra la frigider după desigilare.

S-ar putea sa-ti placa