Forever Aloe2Go

365,70 RON
cu TVA

Iubeşti beneficiile Forever Aloe Vera Gel şi gustul dulce, exotic al Forever Pomesteen Power? Am luat ce este mai bun din ambele şi am combinat totul într-o bãuturã ideal ambalatã, pentru a fi uşor de consumat oriunde, oricând!

Mă interesează acest produs                                Prezentare video produs

Cu siguranţă apreciaţi beneficiile Aloe Vera Gel, dar şi proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen Power, ce conţine rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi extract din seminţe de struguri. Forever Living Products a reunit beneficiile acestor două produse într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat. Forever Aloe2Go poate fi băut oriunde şi oricând, la birou, în maşină sau pe drum. Desfă plicul în zona indicată şi profită pe loc de beneficiile acestor două băuturi nutritive.

Aloe2Go furnizează un plus de energie şi un gust delicios, datorită aportului de carbohidraţi complecşi. Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit „regele fructelor”, datorită gustului său rafinat) în Forever Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie. Sistemul tău imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar tu vei cunoaşte secretul!

Rodia conţine mai mulţi antioxidanţi decât afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone. Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor faţă de vitaminele C şi E în privinţa stimulării sistemului imunitar. Forever Aloe Vera Gel contribuie în mod natural la consolidarea sistemului imunitar datorită conţinutului său, bogat în polizaharide şi alte substanţe imunostimulatoare.

Datorită proprietăţilor sale, gustului excelent şi ambalajului practic,  vei avea întotdeauna grijă să îţi faci plinul de Aloe2Go!

Fisa tehnica

Administrare
1, 2 plicuri pe zi, preferabil înainte de masă.
Conţinut
30 plicuri a câte 88,7 ml.
Recomandări
A se păstra la frigider dacă nu s-a consumat conţinutul întregului plic. A se consuma în cel mult 24 de ore de la desigilare.

S-ar putea sa-ti placa