Aloe Blossom Herbal Tea

80,85 RON
cu TVA

Pur şi simplu, cel mai bun ceai pe care l-ai gustat vreodatã. Este aromat cu boboci florali de aloe, scorţişoarã, ghimbir, cuişoare, piper de Jamaica, coajã rasã de portocalã plus cardamom, muşeþel, fenicul, frunze de mure şi Gymnema sylvestre.

Mă interesează acest produs

Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată. Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină. Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.

Acest produs combină ingrediente alese cu mare grijă din China, Jamaica, Egipt, America şi India. Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante. Am adăugat boboci florali de Aloe vera culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric. Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.

Fisa tehnica

Utilizare
Pentru 1 cană de ceai fierbinte, folosiţi 1 plic. Introduceţi plicul de ceai în apă clocotită timp de 3-5 minute.
Pentru 1 litru de ceai cu gheaţă, introduceţi 4 plicuri de ceai în 2 căni cu apă clocotită, timp de 3-5 minute, apoi scoateţi plicurile, completaţi cu încă 2 căni de apă rece şi refrigeraţi.
Conţinut
Fără coloranţi, corectori de gust, conservanţi artificiali, cofeină şi sărac în calorii. 25 plicuri/cutie.

S-ar putea sa-ti placa