FAB Forever Active Boost

12,93 RON
cu TVA

Cu un amestec brevetat de Aloe vera, ierburi adaptogene, vitamine şi alte ingrediente, această bãuturã naturală energizantă îţi va menţine organismul în prizã toatã ziua.

Mă interesează acest produs                                  Prezentare video produs

Ştim cu toţii câtă epuizare presupune un stil de viaţă extrem de activ: să fii veşnic ocupat, să te afli într-o continuă alergătură între îndeplinirea sarcinilor de serviciu, preluarea copiilor de la şcoală, treburile gospodăreşti, efectuarea cumpărăturilor şi practicarea sporturilor preferate.

Cum poate avea cineva suficientă energie pentru toate aceste activităţi?

FLP a găsit soluţia pentru a te ajuta atunci când resursele tale de energie s-au epuizat: FAB - Forever Active BOOST, o băutură cu efect energizant!

FAB se deosebeşte de alte băuturi energizante, deoarece furnizează atât energie pentru utilizare imediată, cât şi pe termen lung. Eliberarea imediată de energie este furnizată de guarana, ingredient natural extrem de popular în Brazilia, iar efectul de lungă durată se datorează tehnologiei complexului ADX7, amestec brevetat obţinut din plante adaptogene şi nutrienţi de către un cercetător şi conducător ştiinţific sportiv rus.

FAB constituie o modalitate rapidă şi răcoritoare de a te menţine plin de energie, ager, vioi şi sprinten, pe tot parcursul zilei! FAB te revitalizează pentru a avea puterea de concentrare şi răbdarea de a face tot ce ai de făcut, precum şi tot ce ţi-ai mai dori să faci!

Fisa tehnica

Administrare
O doză pe zi.
Conţinut
Doză de 250 ml.
Recomandări
A se agita uşor. A se consuma după răcire.

S-ar putea sa-ti placa