Gel aloe vera pentru articulatii
  • Gel aloe vera pentru articulatii
  • Forever Freedom de la Forever Living
  • Gel de aloe vera cu msm

Forever Freedom

164,36 RON
cu TVA

Cu Forever Freedom eşti mereu în mişcare. Acesta combina Gelul de Aloe Vera cu gust placut de portocala, cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.

Mă interesează acest produs                                  Prezentare video produs

Am îmbogăţit Gelul de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor. Mai mult, am adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor.

Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de şocuri” ale organismului. De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia. Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulaţiilor.

120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.

În combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi MSM-ul constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor.

La fel ca în cazul altor produse FLP, aceste substanţe nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformă Forever Freedom într-un mod practic şi nutritiv de a începe ziua!

Mă interesează acest produs

Fisa tehnica

Administrare
Zilnic 60 - 120 ml de 1-2 ori pe zi.
Conţinut
Flacon de 1L, conţine 89% gel pur de Aloe Vera.
Recomandări
A se agita înainte de folosire şi păstra la frigider după desigilare.

Cum comand ?


Pentru comandă sună la numărul de telefon 0771 355 905 sau lasă un mesaj in Formularul de contact şi te sunăm noi în cel mai scurt timp.

Iţi multumim pentru interes şi iţi dorim o experienţă cât mai plăcută pe site-ul nostru.

S-ar putea sa-ti placa